Showbiz, Stiri

Momente inaltatoare si penibile la „Romanii au talent”

De la o voce “fantastica” la un “manuitor” de energii jalnic

Romanii au talentFara indoiala, surpriza acestei editii a show-ului „Romanii au talent” a fost Gabriela Artene, 57 de ani, din Iasi. Inainte de a-si incepe numarul, ea a povestit ca lucreaza ca si consultant financiar la o firma si ca este si asistenta medicala. “Familia si In special mama mea s-au opus carierei mele muzicale. Asa era si moda, mai bine era sa fii doctor sau profesor. M-am limitat la a asculta muzica, dar sa cant a fost ceva ce mi-am dorit mereu”, a marturisit Gabriela. Apoi, cand a Inceput sa cante, intreaga sala a ramas muta de uimire si emotie. “S-a Intors pielea de gaina in viata noastra. Doamna, nu cred ca va veti schimba meseria, dar va veti dubla numarul de polite vandute”, a spus Andi Moisescu. “Sa stiti ca v-am asteptat la Romanii au talent. A fost un moment foarte emotionant prin vocea dumneavoastra atat de calda. Este cea mai buna varianta pe care am auzit-o a acestei melodii. Va multumesc din suflet”, a spus Andra.

“Nu ma gandeam ca un consultat financiar o sa ma impresioneze. Sunteti minunata, fantastica, o stea”, a conchis Mihai Petre.

Cica prinde energia cu mana

La polul opus s-a aflat un concurent care pur si simplu, i-a naucit pe juratii de la „Romanii au talent”.

Abordand o mina “mistrioasa”, Radu Alexandru a aparut pe scena competitiei si a spus ca are un mare talent cu care vrea sa-i impresioneze pe jurati. Cand s-a dat drumul la muzica, tanarul s-a apucat sa faca niste miscari foarte rapide din maini, ca si cum s-ar feri de insecte. “Prind campuri enegetice cu mainile. Momentan sunt la prima viteza”, a spus concurentul dupa “demonstratie”. “M-ai ametit total si problema ca vrei sa zbori este ca nu vei zbura mai departe in competitie, ci si de pe scena”, l-a linistit Mihai Petre.

blank
blank