Teo Trandafir
Showbiz

Momente cumplite pentru Teo Trandafir: Mi-a luat tot! Am vrut să mă răzbun

Teo Trandafir a făcut anunțul despre relație! Moderatoarea este foarte discretă în legătură cu viața privată, însă de această dată ea a rememorat un moment dificil din viața ei, care s-a petrecut pe când avea 22 de ani.

Teo Trandafir a vorbit despre prima iubire

Teo Trandafir a spus povestea primei sale iubiri, care s-a petrecut pe când avea 22 de ani. Totul s-a întâmplat înainte de Revoluție, moment când Trandafir l-a cunoscut pe Dave.

Acesta era un american, profesor universitar, primul bărbat din viața viitoarei vedete. Dave era foarte respectat la acea vreme, deoarece în acel moment cetățenii străini erau foarte respectați în țara noastră.

Teo Trandafir și Dave au întâmpinat dificultăți în relație din cauza regimului comunist, care îi supraveghea și îi amenința pe străini fără relații.

Într-o apariție în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a împărtășit detalii despre ceea ce consideră că a fost cea mai dificilă perioadă din viața sa. Ea a coincis cu finalul regimului comunist din România. Moderatoarea a vorbit despre suferința profundă pe care a resimțit-o în acea vreme, cauzată de plecarea iubitului ei din țară.

Această suferință a fost unul dintre factorii care au determinat-o să se implice activ în evenimentele Revoluției din 1989. Teo Trandafir a subliniat că acea perioadă a fost una extrem de dificilă pentru mulți români, iar dorința de a aduce schimbări în țară a fost un impuls puternic în lupta împotriva regimului comunist.

„Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa.

Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii”, a spus Teo Trandafir în urmă cu ceva timp.

Moderatoarea susține că nu a putut să ierte comunismul niciodată

Teo Trandafir a retrăit momentele dureroase când a trebuit să se despartă de iubirea vieții sale, omul care ar fi putut să-i schimbe cursul vieții. Această perioadă din timpul regimului comunist rămâne una dintre cele mai întunecate amintiri din viața ei.

Iată cum și-o amintește vedeta, care pe atunci locuia în zona Gara de Nord a Capitalei.

„Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din ăia care se puneau în ulei.

Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta, eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla”.

Prezentatoarea TV a povestit cum a dormit în pat cu o armă:

„Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbrăcată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord. Era normal să vreau să mă răzbun.

Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo a făcut publică și o concluzie personală destul de întunecată în legătură cu bărbații din viața sa. Iată ce a mărturisit cunoscuta vedetă de televiziune.

„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a declarat Teo Trandafir pentru Ok! Magazine.

blank