Feli, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a avut un moment de vulnerabilitate pe care nu l-a ținut departe de fanii săi.

Feli, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a avut un moment de vulnerabilitate pe care nu l-a ținut departe de fanii săi.

Artista a izbucnit în plâns, în timp ce făcea un story pentru Instagram. Feli i-a lăsat pe urmăritorii săi să o vadă și altfel, nu numai zâmbitoare așa cum i-a obișnuit.

Vedeta a apărut cu ochii în lacrimi. Dacă inițial aceștia credeau că i s-a întâmplat ceva rău, Feli a explicat imediat că plânge de fericire. Chiar și fetița ei, Luna, a întrebat-o la un moment dat de ce plânge, iar artista i-a răspuns: „de bucurie”. Faptul că a revenit pe scenă, în fața publicului, după o lungă perioadă de pauză cauzată de pandemie, a fost un lucru minunat pentru ea.

Feli a transmis că muzica e cel mai bun medicament pentru suflet și că poate vindeca și cele mai mari dureri.

„Ascultați aici la mine. Mie mi-a pus Dumnezeu mâna în cap când mi-a dat Dumnezeu misiunea asta de a face muzică.

Sunt…trăiesc cele mai fericite momente din viața mea când sunt pe scenă. Muzica vindecă, o să zic asta câte zile o să am. Fiți atenți la mesajele ei, poate să fie cel mai bun doctor pentru voi”, a spus Feli, printre lacrimi.

Urmăritorii de pe rețelele sociale nu trebuie să ne vadă doar cu acea mască a fericirii și să le spunem că totul e roz. Autenticitatea și sinceritatea sunt cele mai importante, a punctat Feli.

„Am avut un moment de vulnerabilitate pe care am vrut să-l împart cu voi. Suntem prea perfecți pe Instagram, prea buni sau prea reci, nu ne mai dăm voie să ne arătăm cu ce simțim cu adevărat, de bine sau de rău.

Și pentru că mi-am făcut curaj ca să fac asta poate vă aduc aminte să vă dați voie să fiți autentici, că nu e nimic greșit să fii autentic sau sincer, dimpotrivă”, a mai spus ea.

Feli a devenit cunoscută după participarea sa la „Vocea României”, din 2016, când i-a impresionat pe membrii juriului, dar și pe public cu vocea sa specială. Aceea a fost rampa ei de lansare, iar ulterior a început să scoată propriile piese și în timp a devenit una dintre cele mai ascultate artiste din România.