Actualitate, Featured

Moment de suflet pe Arena Naţională, în memoria fiicei lui Luis Enrique

Un moment special va avea loc la partida România-Spania, de joi, 5 septembrie, de la ora 21:45, în memoria fiicei fostului selecţioner iberic Luis Enrique, care a decedat în data de 29 august din cauza cancerului osos, informează MEDIAFAX.

Astfel, înaintea partidei din preliminariile EURO 2020, care va avea loc pe Arena Naţională, se va ţine un moment de reculegere, iar toţi jucătorii vor purta banderole negre în memoria fiicei fostului selecţioner iberic Luis Enrique.

„Federaţiile de Fotbal din Spania şi România au primit acordul UEFA pentru a-şi manifesta susţinerea pentru Luis Enrique, fostul internaţional şi selecţioner spaniol care a trece printr-o cumplită suferinţă în urma decesului fiicei sale. Astfel, la partida de joi, va fi ţinut un moment de reculegere, iar jucătorii ambelor echipe vor purta banderole negre. Estamos contigo, Luis Enrique!”, a transmis FRF, miercuri.

Luis Enrique a publicat un mesaj pe pagina oficială de Twitter, joi, în care anunţa decesul fiice sale Xana, în vârstă de 9 ani, şi le mulţumea medicilor pentru dedicarea cu care s-au implicat în tratamentul acesteia.

Xana, fiica lui Luis Enrique, a murit la vârsta de 9 ani, după ce în ultimele cinci luni s-a luptat cu o boală incurabilă. Tânăra suferea de cancer osos, iar fostul selecţioner al naţionalei Spaniei şi-a luat pauză de la antrenorat, apoi a anunţat ca renunţă la postul său pentru a fi alături de familie. Din iunie 2019, postul de selecţioner al Spaniei a fost preluat de Robert Moreno.