Necenzurat, Stiri

Moduri ciudate de a ajunge la orgasm

Moduri ciudate de a ajunge la orgasm

sexOrgasmul este punctul culminant al excitaţiei sexuale. „Plăcerea supremă” nu se obţine întotdeauna aşa de uşor, tocmai de aceea vă propunem câteva metode ciudate, dar adevărate, care vă pot duce la orgasm.

sex_lifeOrgasmul prin stimularea sfârcurilor. Tot ce trebuie să faci este să stimulezi sfârcurile pentru a elibera oxitocina, hormonul responsabil de contracţia vaginului în timpul orgasmului.

Orgasmul minţii. Celebra Lady Gaga susţine că poţi ajunge la „plăcerea supremă” doar gândindu-te la o partidă de sex şi respirând într-un anumit mod.

Orgasmul indus în timpul travaliului. Aparent, în timpul travaliului se stimulează aceeaşi zonă ca în timpul actului sexual.

Orgasmul indus de căscat. Pentru asta ai nevoie de antidepresivul Clomipramine. Un efect secundar al acestuia este orgasmul prin căscat.

Orgasmul provocat de mângâierea picioarelor. Este cunoscut cazul unei femei care avea foarte des orgasm după ce, în timpul unei operaţii, i-a fost afectat un nerv de la piciorul stâng. Femeia avea orgasm şi atunci când stătea în picioare.

Sindronul excitaţiei sexuale permanente. Din cauza faptului că organele sexuale sunt foarte vascularizate, unii oameni pot avea chiar şi 200 de orgasme pe zi. Trebuie să fie destul de epuizant!

Orgasmul indus de alăptat. Nervii care leagă sânii de organele sexuale sunt responsabili de producerea acestui orgasm ciudat. Mai multe mame au raportat că au avut orgasm în timp de alăptatului.

Orgasmul în timpul călăritului. Mai multe femeie au declarat că au avut acest tip de orgasm în timp se aflau la călărit.

Orgasmul indus de junk food. O femeie din Colorado, SUA, a ajuns la orgasm în timp ce mânanca îngheţată.

blank