Modelul român este noua imagine a unei mărci franceze

Andreea Diaconu

Românca Andreea Diaconu este noua imagine a campaniei de primăvară-vară 2014 a mărcii Morgan. Obișnuită a podiumurilor de prezentare a modei, ea știe să pună în evidență marca într-un videoclip alb-negru de excepție, scrie closermag.fr.

Andreea D

Bruneta de 21 de ani este un model care merită să fie urmărit în 2014, iar Morgan a înțeles acest lucru. Marcă a grupului francez Beaumanoir, Morgan a ales-o pe românca Andreea Diaconu pentru noul său film ce readuce pe ecran caracteristicile alb-negru și vintage ale conceptelor sale publicitare.

Aleasă de fotograful Alasdair McLellan, care a colaborat deja cu firme ca Hermes, Louis Vuitton și Zara, Diaconu apare în videoclipul care are toate elementele pentru a fi reținut. Realizată în cafeneaua Rouqet din cartierul parizian Saint-Germain, ales pentru atmosfera anilor ’50, campania aduce în prim-plan modelul român și pe Nicolas Ripoli. Fără emoții în fața camerei, Andreea Diaconu își pune în valoare atuurile, știind să fie în același timp strălucitoare, destinsă și proaspătă și asigurând astfel vizibilitatea mărcii. Campania a fost lansată săptămâna trecută atât în versiune video, cât și print.