Showbiz

Moda momentului: 10 vedete pasionate de yoga

Yoga şi exerciţiile de meditaţie sunt foarte populare în rândul vedetelor de la Hollywood. Iar starurile se întrec în imagini postate pe reţelele de socializare în care îşi demonstrează abilităţile şu flexibilitatea.

 

Iată câteva dintre cele mai pasionate vedete de yoga şi posturile lor preferate:

 

Hilaria Baldwin

Hilaria Thomas Baldwin, soţia cu 26 de ani mai tânără a actorului Alec Baldwin, şi-a făcut reputaţia de cea mai flexibilă celebritate de la Hollywood. Aceasta a încercat poziţii foarte dificile chiar şi în timpul sarcinii. Conturile de Instagram şi Facebook ale vedetei sunt pline de imagini în posturi neobişnuite. Hilaria are abilităţi deosebite în ceea ce priveşte această practică fiind instrunctor de yoga înainte de căsătoria cu celebrul actor.hilaria baldwin

Gisele Bundchen

Fostul supermodel, retras de curând din lumea prezentărilor de modă, postează des imagini din timpul antrenamentelor sale de yoga pe reţelele de socializare. Gisele îşi regăseşte echilibrul interior experimentând posturi şi exerciţii yoga deosebit de dificile, aşa cum este şi cea din imaginea de mai sus, realizată cu ajutorul intructorului său.gisele
 

Miranda Kerr

Frumoasa australiancă îşi întreţine corpul tonifiat prin intermediul exerciţiilor dificile de yoga. Fosta soţie a lui Orlando Bloom acordă o atenţie deosebită stilului său de viaţă, fiind pasionată de alimentaţia sănătoasă, meditaţie şi yoga. Starul chiar a pus bazele unei afaceri prospere cu produse cosmetice organice, dezvoltând un brand numit Kora Organics.
kerr

Karlie Kloss

Karlie Kloss, unul dintre cele mai apreciate modele în prezent, este o înfocată practicantă a sportului, sub diverse forme, iar exerciţiile de tip yoga nu lipsesc din programul său de antrenament.
karlie Kloss

Beyonce

Nici Beyonce nu ratează trendul yoga. Starul pop s-a lăsat fotografiat în timp ce realiza o postură yoga dificilă şi a publicat imaginea pe reţeaua de socializare Instagram.
beyonce

Jessica Alba

O altă vedetă intens preocupată de stilul său de viaţă, de alimentaţia sănătoasă şi exerciţiile fizice este frumoasa actriţă Jessica Alba. Mamă a doi copii şi deţinătoare a unei afaceri prospere cu produse bio organice, Jessica se menţine în formă prin intermediul practicii yoga.
jessica

Lady Gaga

În stilul său caracteristic, Lady Gaga a dus şi exerciţiile yoga la un alt nivel, transformându-le într-o activitate excentrică. Starul a postat pe Instagram o fotografie în care încearcă o postură yoga dificilă pe o placă de surf, în piscină.
lady gaga

Alessandra Ambrosio

Un alt fotomodel pasionat de yoga este Alessandra Ambrosio. Starul brazilian, mamă a doi copii, postează adesea pe Instagram imagini în care îşi demonstrează abilităţile de yoga.
 
alessandra ambrosio

Kate Hudson

Frumoasa actriţă Kate Hudson îşi regăseşte echilibrul necesar pentru a face faţă presiunii vieţii de vedetă prin intermediul meditaţiei, o componentă esenţială a practicii yoga.kate hudson

Lea Michele

Vedeta din serialul de succes „Glee” învaţă să-şi menţină echilibrul, la propriu şi la figurat, prin posturi yoga realizate la înalţime. Vedeta a trecut în urmă cu doi ani printr-o situaţie dramatică, după ce iubitul şi colegul său de platou, actorul Cory Monteith a decedat în urma unei supradoze.lea michele
blank