Showbiz, Stiri

Moculeasca s-a reorientat şi a trecut la piele !

Mariana vrea să încingă imaginaţia bărbaţilor pe videochat!

mariana_02_8b6c14b0d5

Sătulă de sărăcie, căci în România nu şi-a găsit un loc de muncă, Mariana (46 de ani), fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, şi-a mutat reşedinţa în Austria, unde câştigă bani frumoşi din videochat. Pentru că are concurenţă puternică, bruneta, care nu mai e chiar la prima tinereţe, îşi vrăjeşte clienţii în ţinute sexy.

10-Moculeasca-1-1454629_732423046785254_1867356721_n_3425217697

Mariana Moculescu s-a echipat într-o ținută asemănătoare celei purtate de Angelina Jolie în “Tomb Raider” și s-a pus pe satisfăcut clienți virtuali

Pe lângă seturile de lenjerie intimă pe care a reuşit să le salveze din apartamentul din Bucureşti, din care urmează să fie evacuată, Mariana şi-a achiziţionat recent şi un costum răpitor, pentru a-şi putea seduce clienţii, prin intermediul videochatului.

Ţinuta cu pricina este aidoma celei purtate de actriţa Angelina Jolie în celebra producţie “Lara Croft – Tomb Raider”, peliculă care a cunoscut un succes uriaş.

Pe post de Lara Croft, în variantă mioritică, Mariana noastră face adevărate demonstraţii senzuale pe internet, pentru bărbaţii cu dare de mână şi dornici de un dans lasciv.

10-Angelina-Jolie-02-north_85d46b7196

Moculeasca este acum Tomb Raider de România. Şi-a luat costum din banii de pe videochat. Din câte am aflat, Mariana va sta în Austria doar pe perioada iernii.

“I-am spus, printr-un SMS, că eu plec de Sărbători la Strehaia şi că, dacă revine în ţară, poate sta la mine cât vrea. Să-şi rezolve problema cu casa, având în vedere că s-a făcut un abuz cu evacuarea silită. Să nu mai stea maimuţoiul de Horia Moculescu fără griji, pentru că Moculeasca nu a pierdut casa, ba chiar face bani frumoşi din videochat”, a povestit Cristi Marin (36 de ani), fostul ei iubit.

 

blank