Featured, Necenzurat

Moartea misterioasă a unui manechin de 18 ani. A fost descoperită goală, după o orgie sexuală

Un tânăr model din Olanda a murit, în circumstanţe misterioase, în Malaezia, după ce ar fi participat la o petrecere nebună, la care s-ar fi consumat droguri şi s-ar fi făcut schimb de parteneri sexuali. 

Ivana Smit avea 18 ani şi se afla în capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, pentru a munci ca manechin. Tânăra ar fi fost găsită goală, pe balconul de la etajul 6 al unei clădiri. Ivana Smit ar fi căzut de la etajul 20 al clădirii, dintr-un apartment unde locuia cu un milionar şi soţia acestuia, de origine din Kazakhstan. Ea fusese invitată la o petrecere „cu droguri şi schimb de parteneri sexuali”, acuză acum tatăl fetei.

Autorităţile din Malaezia susţin că moartea tinerei este „accidentală”, în timp ce familia acesteia, zdrobită de durere, cere investigaţii amănunţite. Bunicul tinerei, de origine malaeziană şi alături de care crescuse, susţine că nu înţelege nici căderea fatală de la etajul 20 şi nici faptul că tânăra era dezbrăcată, fără să se găsească lenjeria intimă sau încălţările tinerei. Vecinii susţin că locatarii din apartamentul unde ar fi căzut Ivana Smit organizează frecvent orgii sexuale cu tinere manechine şi cu droguri.

Ultimul lucru făcut de tânără, mai spune familia, ar fi fost să trimită iubitului său un mesaj, la 7 dimineaţa, însoţit de un selfie, scrie The Sun.

blank