Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Moarte suspectă. Mama fraților Becali a fost găsită fără viaţă în piscina familiei şi Parchetul face cercetări

Moarte suspectă. Mama fraților Becali a fost găsită fără viaţă în piscina familiei 

ioan-becali-victo

Nimeni nu ştie cum a ajuns mătuşa lui Gigi Becali, de 83 de ani, să-şi găsească sfârşitul atât de tragic în această seară, căzută în piscina familie. Medicii legişti vor fi cei care vor stabili cauzele decesului.

Vestea a căzut ca un trăznet peste familia Becali care se loveşte de a doua tragedie pe acest an, după moartea unchiului fraţilor Becali, frate cu mama lor şi cu Alexandrina, mama lui Gigi Becali.

Everdichia Becali, de 83 de ani, este mama a trei copii, Ioan și Victor Becali, cei doi impresari de fotbal și a Marianei, care este ma puțin cunoscută opiniei publice. Ea locuia în casa în aceeaşi casă cu fiul său, Ioan Becali.

 Din primele informații, se pare că decesul a survenit după ce bătrâna a alunecat pe gresia din jurul piscinei și și-a pierdut viața pe loc. O altă informaţie ar fi că femeia s-a înecat. Însă un apropiat al familiei a negat toate informaţiile susţinând că bătrâna a murit după ce i s-a făcut rău. Aceasta s-ar fi aflat în curte şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa, prăbuşindu-se în apropierea piscinei, informează GSP. 

 Medicii care au ajuns la faţa locului, după apelul primit la ora 19.43, spun că femeia era decedată de mai mult de o oră. Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, iar trupul neânsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie. Mai mulţi apropiaţi ai familiei Becali au ajuns la reşedinţa celor doi impresari.

 Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar pentru moarte suspectă, procedura fiind una standard în situația deceselor în care există suspiciunea că decesul să nu fi survenit pe cauze naturale. Din informațiile apărute în presă, toată averea fraților Becali era pe numele mamei lor.

 Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Bărbuceanu, a declarat presei că vrea să facă o cerere pentru obţinerea unei învoiri a clientului său pentru ca acesta să meargă la înmormântarea mătuşii sale.  Irina Ştefănescu

blank