Actualitate, Stiri

Moarte suspectă în Bucureşti

Un om de afaceri a fost găsit de soţie împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare

 sinucidere

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informaţii rezultând că s-ar fi sinucis, au declarat joi oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, bărbatul se numeşte Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL. Sursele citate au precizat că bărbatul avea o puşcă cu lunetă, pe care o deţinea legal, acesta având permis de vânătoare.

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.20, de către soţia acestuia, care l-a găsit mort, cu arma lângă el. Soţia lui Cristian Paul Tudora le-a spus anchetatorilor că era în casă când s-a întâmplat incidentul şi că a sunat imediat la 112. Aceasta a precizat că soţul ei era deprimat în ultima perioadă, au precizat surse din Poliţie.

O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Anchetatorii au ridicat din imobil puşca de vânătoare cu care s-ar fi sinucis bărbatul, dar şi alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Poliţiei Capitalei, unde vor fi expertizate.

Surse din rândul anchetatorilor au mai spus că Paul Cristian Tudora a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit în Capitală alte două clădiri. Acesta ar mai deţine un imobil în Germania, la Munchen, şi o vilă la Izvorani, în judeţul Ilfov.