Stiri

MITZURA ARGHEZI S-A „ASCUNS” DE NEPOATA INTR-UN AZIL DE BATRANI!

555260l-640x0-w-043091ceProbabil ca inainte au avut loc oarece discutii contradictorii intre Mitzura Arghezi si nepoata sa, Doina Elena Arghezi Teodorescu, pentru ca in clipa in care aceasta a ajuns la spitalul Elias s-o externeze, fiica poetului Tudor Arghezi a refuzat sa iasa alaturi de ea. Asa s-a ajuns ca Politia sa fie chemata, intrucat Mitzura arghezi a ales pe altcineva s-a conduca in afara spitalului.

Este vorba de un barbat, Traian Radu, in varsta de 75 de ani, persoana ce fusese trecuta ca mostenitor si in testamentul doamnei Arghezi. Mitzura Arghezi a explicat poliţiştilor că nu doreşte să iasă din spital împreună cu nepoata ei, Doina Elena Arghezi Teodorescu, ci alaturi de Traian Radu.

După acest incident, nepoata s-a prezentat la Poliţie, unde a reclamat faptul că mătuşa ei a fost externată şi nu ştie unde a fost dusă.

In cele din urma politistii au localizat-o pe Mitzura Arghezi într-un cămin de bătrâni din sectorul 1. Ei au stabilit că femeia este într-o stare bună şi sub supraveghere medicală şi că în acest caz nu s-a comis vreo infracţiune.

blank
blank