Showbiz, Stiri

Mitica Popescu tot asteapta sa se intoarca la „D-ale lui Mitica”

Mitica Popescu tot asteapta sa se intoarca la „D-ale lui Mitica”

blankActorul Mitica Popescu este indragit de multa lume in mare parte a emisiunii pe care o prezenta la TVR, „D-ale lui Mitica”. De cand au secat toti banii din Televiziunea Romana si se fac restructurari, Mitica Popescu nu a mai fost chemat sa filmeze, fiind destul de mahnit din aceasta cauza.

Cu totii asistam de ceva vreme la masiva restructurare din TVR si la testarea efectuata de aceasta angajatilor, urmand sa fie concediati in jur de 873 de oameni chiar inainte de Craciun. 


Cert este ca actorul Mitica Popescu spera si asteapta sa fie rechemat la filmari, pentru ca de jucat nu mai poate din cauza unei operatii la umar. Acum isi ocupa timpul cum poate si cum stie mai bine, se plimba, isi face cumparaturile singur si nu cere ajutor de la nimeni.


Nu am primit niciun semn de la TVR. Nici nu stiu ce fac oamenii aceia care au dat examene de evaluare. Totul e incert si inca mai astept un semn sa vad daca se mai fac grilele. Daca o sa vina sau nu, o sa vedem. Pana atunci imi vad de viata mea. Nu joc (n.r. actorul nu a mai primit roluri in spectacole de teatru, dupa ce a avut un accident si nu si-a mai putut misca o mana), nu filmez, stau acasa, citesc, ma plimb si ma descurc cum pot. Aprovizionarea mi-o fac singur si nu vreau sa angajez pe nimeni pentru asta.”, a spus Mitica Popescu presei.  

blank