Showbiz, Stiri

Misty si Andreea Balan, intalnire incendiara fata in fata.

Misty, sau Alexandra Pavel, amanta cantaretului Keo a decis ieri seara sa rupa tacerea. Artista a vorbit pentru prima data despre relatia sa cu Keo si de ce a acceptat sa ii fie amanta.

Misty-si-Andreea-Balan--intalnire-incendiara-fata-in-fata--Uite-ce-i-a-spus-cantareata-amantei-iubitului-sau-

Mai mult, Misty a povestit in detaliu chiar si cum a decurs intalnirea fata in fata cu Andreea Balan, care a venit peste ea la unul dintre apartamentele pe care le detine artistul.

“Eu am auzit ca mama lui nu m-a placut. E posibil ca ea sa fi citi in presa si sa isi fi format o astfel de parere proasta despre mine. Noi ne-am cunoscut familiile unul altuia. El nu m-a prezentat familiei lui si mamei lui ca fiind iubita sa. Cea mai frumoasa perioada a fost cand am mers la Geneva, cu el, iar Andreea era in Bucuresti. A fost o perioada in care eu am facut lucruri normale, pe care orice cuplu normal le face si mi-a placut. Erau lucruri pe care el le avea cu Andreea si eu nu le aveam cu el. Eu cred ca acum se da o lupta intre ei doi, o lupta de orgolii in care ei sa isi arate care e mai tare, sa se intepe intre ei. Eu la un moment dat am inceput sa ma simt folosita. Ea mi-a zis multe lucruri, mi-a zis ca nu am cum sa il iubesc, ca nu am demnitate, ca ma fac pres in fata lui. Eu ii spuneam ei ca intelegem diferit iubirea, ca atunci cand iubesti, ierti. Ea m-a gasit pe mine intr-unul din apartamentele mele.

A venit la mine acasa. Cand a ajuns mi-a zis, e incredibil. Apoi s-a asezat pe canapea si a inceput sa imi povesteasca lucruri. Sa imi zica cum s-a jucat Keo cu ea, ba copil, ba nu copil. Intalnirea n-a durat mult pentru ca m-a sunat Keo, iar ea a raspuns, iar el a inchis instant si s-a grabit sa ajunga la noi. A venit si o prietena de-a mea la mine, iar ea a continuat sa vorbeasca despre relatia ei cu Keo. In momentul in care el a ajuns la apartament, Andreea a plecat. Eu am crezut ca el va ramane cu mine pentru ca in seara aia a ramas la mine. Andreea mi-a urat bafta, mi-a zis ca ea s-a convins de el si ca acum restul depinde de mine”, a spus Misty.