Showbiz, Stiri

Misty a calcat stramb inainte de nunta

2121

Triunghiul amoros format din Andreea Balan, Keo si Misty se complica. In scandalul care tine de cateva saptamani prima pagina a ziarelor a mai aparut un personaj. Se pare ca nu doar Andreea este victima in aceasta poveste ci si Flavian, un baiat de bani gata care s-a iubit cu Alexandra Pavel.

Tanarul provine dintr-o familie instarita si a iubit-o orbeste pe tanara cantareata fara sa isi dea seama ca aceasta il insala. Flavian i-a satisfacut iubitei sale toate mofturile, a rasfatat-o cu daruri scumpe si mai mult decat atat, avea chiar si ganduri de insuratoare.

“Misty e foarte saraca. Mai are niste frati, pe care ii intretine tot ea. Mama ei tot insista sa-l ia de sot pe Flavi, asa cum ii spun prietenii lui Flavian”, a povestit o persoana din anturajul lui Misty pentru cancan.ro. Desi s-a aruncat in bratele lui Keo, Misty nu s-a gandit nicio clipa sa il paraseasca pe tanarul bogatas si a preferat sa joace la dublu.

zx

Dupa o perioada, Flavian si-a dat seama ca ceva e in neregula cu iubita lui iar suspiciunile acestuia s-au confirmat. Dupa ce a aflat ca Misty il insela cu iubitul Andreei Balan, baiatul de bani gata a decis sa puna punct relatiei cu Alexandra si nu i-a mai dat nicio sansa blondinei, desi pana atunci avea ganduri serioase cu ea.