Showbiz, Stiri

Misty, amanta lui Keo, goala pe internet

Desi avea o cariera muzicala in spate, Misty, alias Alexandra Pavel, a devenit celebra abia dupa ce s-a aflat ca este tanara cu care Keo a inselat-o pe Andreea Balan. Recent, blondina a aparut pe internet in cateva poze in care apare goala.

Desi nu a devenit celebra decat dupa ce s-a aflat ca este amanta lui Keo, Alexandra Pavel se comporta de mult timp ca o vedeta. La inceputul acestui an, prin luna ianuarie, Misty a postat mai multe imagini pe internet in care pozeaza ca o adevarata diva.

Blondina, goala, apare in aceste imagini stand cu spatele sau in pozitii care nu lasau la vedere decat atat cat era necesar, in cateva poze artistice. In alta poza in care Alexandra Pavel apare doar intr-o pereche de bikini rosii tinand un cearsaf la piept, blondinei i se vede tatuajul de pe coapsa dreapta, simbolizand un mesaj in caractere chineze. De asemenea, blondina apare si in alte fotografii, mai putin artristice, in care este imbracata doar in lenjerie intima neagra.

A cantat in trupa Senzual

Alexandra a intrat in atentia publicului cu trupa Senzual, in care canta impreuna cu bruneta Sorina Ionita. Trupa nu a avut prea mult succes la vremea aceea, iar blondina s-a desprins din acest proiect inca din 2011.

Chiar daca a revenit pe scena cu un nou nume, “Misty”, aceasta nu a reusit nici de aceasta data sa atinga faima prin muzica. Tanara a devenit foarte cunoscuta prin prisma scandalului legat de Keo si Andreea Balan, iar gurile rele spun chiar ca fata s-a folosit de acest context pentru a iesi in fata publicului.