Miss Universe România 2021. Originară din Transilvania, Carmina Elena Olimpia Cotfas va reprezenta țara noastră la concursul internațional, care se va desfășura în Israel. Pentru titlul de Miss Universe România 2021 au concurat 25 de fete, iar Carmina a fost aleasa juriului.

Miss Universe România 2021. Carmina Olimpia Coftas are 21 de ani, e studentă în anul 3 la Facultatea de Istorie și e fostă prezentatoare TV.

Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, a făcut și el parte din juriu. Carmina ne va reprezenta la faza mondială a competiției, care va avea loc în Israel, în luna decembrie.

Pregătirile au fost intense, emoțiile mari, însă peste toate a reușit să treacă cu bine tânăra câștigătoare. Aceasta activează în lumea modelingului de șase ani, iar experiența pe podium pare că și-a spus cuvântul.

Cine este Miss Universe România 2021?
Carmina Olimpia Cotfas a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținutele, naturalețea, dezinvoltura și frumusețe ei. Astfel, la finalul evenimentului din această seară a reușit să își revendice cu brio titlul de Miss Univers România 2021. Coroana i-a fost înmânată de Miss Universe România 2020, Bianca Tirsin.

Miss Universe România 2021 își dorește o carieră de profesor universitar de istorie, însă până atunci a acord atenție și pasiunilor ei. De-a lungul anilor a fost prezentă la mai multe prezentări de modă și a defilat pentru desigenri celebrii din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie.

Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an.