International, Stiri

Miss Bum Bum, Dai Macedo are ambiţii mari

Cum frumuseţea e trecătoare, brazilianca Dai Macedo, câştigătoare anul trecut a concursului naţional “Cel mai sexy fund”, vrea să-şi facă o carieră serioasă, devenind chirurg… şi nu unul oarecare.

h_51102293_184952c894

Posedă un posterior cu circumferinţa de 106 cm, şi-a pus silicoane şi imediat succesul şi celebritatea i-au bătut la uşă. Anul trecut, a obţinut titlul de Miss Bum Bum în Brazilia, dar acum, că se apropie momentul când va oferi “coroana” ei altei frumuseţi, Dai Macedo, 25 de ani, are de gând să-şi schimbe viaţa şi să se dedice unei meserii grele, dar extrem de bănoase. Ea a anunţat în presa braziliană că va merge la facultatea de medicină şi va deveni chirurg. Şi nu unul care operează pe creier sau pe inimă, ci unul estetician. Planturoasa Dai a recunoscut că posteriorul care a făcut- o celebră nu e în întregime natural şi că “arată perfect datorită priceperii unui plastician care i-a făcut retuşuri”.

Mai mult, ea e recunoscătoare că titlul de Miss Bum Bum obţinut a ajutat-o să strângă bani suficienţi ca să-şi plătească facultatea şi să-şi ajute familia destul de săracă. Pe de altă parte, mărturiseşte că în ultimul an a schimbat bărbaţii ca pe şosete şi s-a săturat de asta. Acum îşi doreşte stabilitate şi caută un partener deştept şi independent.