Showbiz, Stiri

Misha, despre escapada lui Connect-R: “Cineva incearca sa ne strice nunta”

Mai sunt doar doua zile pana cand Misha si Connect-R isi vor jura credinta vesnica in fata lui Dumnezeu. Misha este aproape gata cu pregatirile si abia asteapta sa vina marele eveniment.

Misha--despre-escapada-lui-Connect-R---Cineva-incearca-sa-ne-strice-nunta-

Recent, artista a vorbit si despre presupusa escapada a sotului sau, Connect-R, pe care a acesta a avut-o in urma cu cateva saptamani la mare.

“Nu am avut ce sa discut despre ceva ce nu s-a intamplat. Noi stiam dinainte ca cineva vrea sa ne strice nunta. Daca ar fi fost ceva, probabil nu mai vorbeam acum de nunta”, a spus hotarata Misha pentru ziarulring.ro.
Misha a dat, de asemenea, si cateva detalii despre obiceiurile si traditiile pe care le va respecta la nunta.

“O sa am grija sa am la mine ceva vechi si m-am gandit la o agrafa, ceva de imprumut si ceva albastru, care poate fi o jartiera, iar ceva nou deja am”, a declarat Misha.

Connect-R, in schimb, e aproape gata de petrecere. “Mi-am luat un costum care a costat vreo sapte milioane. E foarte frumos, doar ca nu e foarte scump. Rochia de mireasa nu am vazut-o, asa e traditia. Noi am fi vrut o nunta unde sa ne stie doar cerul si Dumnezeu, dar asta-i randuiala. O sa fie o nunta cu tema: moldovenii si tiganii. La intrare nu vom servi invitatii cu piscoturi si sampanie. O sa avem prajeala tiganeasca cu mamaliga si shoturi de votca ruseasca. Meniul va fi romanesc”, a declarat presei Connect-R.