Featured, Sport

Mirko Antonucci a ajuns șomer de lux, după ce, în 2018, a jucat în semifinala Ligii Campionilor

Din cauza vietii extrasportive agitate, italianul Mirko Antonucci a fost dat afara de la echipa portugheza Vitoria Setubal.

Doar doua sezoane au trecut de cand tanarul Antonucci, pe atunci in varsta de 19 ani, avea ocazia unica sa joace 15 minute intr-o semifinala de Liga Campionilor, returul dintre AS Roma si Liverpool (4-2). Din postura de mare speranta a gruparii italiene, Mirko Antonucci a ajuns in 2020 o mare dezamagire.

https://www.instagram.com/ginevralambruschi/?utm_source=ig_embed

Imprumutat in actualul sezon in Portugalia, la Vitoria Setubal, Mirko Antonucci a ramas un jucator de duzina, el remarcandu-se mai degraba cu extravagantele din viata privata. Impreuna cu iubita sa, Ginevra Lambruschi, cei doi au “rupt” retelele de socializare cu fotografii sexy si cu fel de fel de materiale filmate pe platforma Tik Tok.

Conducatorii formatiei lusitane au aflat de aceste escapade, iar cand a fost vorba de prelungirea sau nu a imprumutului, l-au trimis pe Antonucci inapoi la Roma. Ginevra se poate simti astfel direct responsabila de decaderea iubitului ei, pe care l-a atras in aceasta lume a showbiz-ului. Pe Instagram, Ginevra Lambruschi se recomanda ca “fashion influencer”, iar pozele in care se saruta pasional cu Mirko Antonucci sunt din abundenta.