Mirela Vaida
Showbiz

Mirela Vaida trece prin momente cumplite. Ce s-a întâmplat cu copilul

Mirela Vaida trece prin cele mai grele momente din viața sa. Ea și sotul ei abia au făcut față necazului cu fiul lor mijlociu care a fost operat la ambii ochi. Prezentatoarea de la Acces Direct a povestit că a fost cumplit, traumatizant pentru mine că și părinte, că mama, să-și vadă fiul pe un pat de spital.

Mirela Vaida trece prin cele mai grele zile din viață sa

Mirela Vaida a anunșat că Vladimir, băiețelul mijlociu, a fost operat la ambii ochi. Prezentatoarea TV a povestit amănunțit despre tot ceea ce s-a întâmplat la spital.

„Am trăit cele mai grele zile din viață mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi.. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine că și părinte, că mama… Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă… Să vezi agresivitatea lui când se trezește ( efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”, a anunțat Mirela Vaida.

Mirela Vaida

Mirela Vaida trece prin cele mai grele zile din viață sa. Sursa foto: Facebook

Vedeta TV: În ultima perioada n-am fost om

Mirela Vaida a împărtășit cu fanii săi prin tot ceea ce a trecut ea și soțul ei după ce l-au dus la spital pe fiul mijlociu. Vedeta spune că făceau cu schimbul în salon deoarece plângeau tot timpul.

„Ieșeam eu plângând de la el, că să nu mă vadă, intră soțul meu, stătea el 5 minute după care ieșea el plângând și făceam schimb.. și tot așa! Am încercat să-l pregătesc dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? În ultima perioada n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac… Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea! Vreau să mulțumesc din tot sufletul Doamnei Doctor Daniela Cioplean și întregii sale echipe de la Clinică Oftapro pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă!”, a mai relatat Mirela Vaida despre fiul ei.

Mirela Vaida s-a linistit, starea fiului este bună

Mirela Vaida a mai spus că Vladimir a fost externat și starea sa este destul de bună. Prezentatoarea TV recunoaște că nu există energie și putere mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul sau.

„Acum, Vladimir este acasă! Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi, pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care reazămă pereții secțiilor de reanimare… Sunt alături de ei cu tot sufletul! Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul sau… Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a scris Mirela Vaida pe social media.

blank