Mirela Vaida
Showbiz

Mirela Vaida, la final de contract. Ce i-a transmis noua șefă de la Acces Direct

Mirela Vaida se află la final de contract cu Antena Stars. Prezentatoarea a spus că a discutat deja cu noua șefă despre viitorul ei la această emisiune.

Mirela Vaida își încheie contractul cu Antena Stars la sfârșitul lui decembrie. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Acces Direct.

Prezentatoarea spune că între ea și Elena Savu Răchițeanu, noua şefă, ar fi existat discuții despre viitorul ei şi al emisiunii.

Mirela Vaida rămâne fără emisiune?

Mirela Vaida a declarat că ar fi păcat să nu continue Acces Direct. Este, încă, o sursă credibilă de informații. De subiecte sociale și anchete jurnalistice.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației, Elena Savu Răchițeanu, un fel de ladies agreement, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că Acces Direct e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi pălărie

Mirela Vaida


Mirela Vaida. Sursa foto: Facebook

Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că Acces Direct este, încă, o sursă credibilă de informații. Are subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat Mirela Vaida.

Audiențele Antena Stars au explodat după mutarea emisiunii

Mutarea emisiunii de la postul Antena 1 la Antena Stars a fost un succes. Audienţele Antena Stars au crescut de cinci ori pe segmentul în care este difuzată emisiunea Mirelei Vaida.

Totul s-a întâmplat la numai o lună după mutare, semn că românii nu au renunţat la emisiune, în ciuda schimbării neaşteptate.

„Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste”, declara fostul director Cristian Ionescu.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Citește și  Deea Maxer, peste tot împreună cu noul ei iubit! Ce au făcut în toaleta clubului?

Mirela Vaida

Prezentatoarea emisiuni Aces Direct. Sursa foto: Facebook

Mirela Vaida, urmărită de copii

Mirela Vaida a spus că nu le-a interzis copiilor să urmărească emisiunea ei. Aşadar, Carla, Vladimir și Tudor nu se uită la Acces Direct.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desen care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus.

Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei’, a explicat Mirela Vaida în urmă cu ceva timp”.

blank