Clipe de coșmar s-au petrecut în direct, fiind un moment neobișnuit pentru o televiziune din România. Prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, a fost atacată, în direct, chiar în timpul emisiunii, cu o cărămidă de o femeie care a pătruns în platou, dezbrăcată.

Mirela Vaida, clipe de coșmar în direct
O femeie a pătruns dezbrăcată în studio cu o cărămidă în mână şi cerându-i Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani. Femeia a luat prin surpindere pe toată lumea și a aruncat cu un obiect contondent în timp ce se îndrepta spre prezentatoare. Din fericire, Mirela Vaida a reacționat rapid și a evitat obiectul respectiv.
Mirela Vaida
Nu se știe dacă atacul este o manifestare de protest sau motivele atacatoarei sunt de altă natură.

Potrivit unor surse de încredere , femeia are mai multe internări la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucuresti.

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Mirela Vaida: Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban
„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a declarat Vaida.

Prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.


Citeste si...
Mister şi ameninţări după decesul unui copil la un ­spital privat din Bucureşti