Showbiz, Stiri

Mirela Stelea

 Mirela Stelea, soția lui Bogdan Stelea este răsfățată cu tot felul de cadouri scumpe, de care profită împreună cu prietenele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAO mare amatoare de călătorii, Mirela Stelea a primit, de curând, un cadou special de la soțul ei. Acesta i-a plătit o croazieră-boutique pe Marea Neagră, pentru câteva zile, unde a fost împreună cu o bună prietenă, Bogdan Stelea fiind plecat în străinătate pentru mai multe întâlniri de afaceri, urmând să-și ia revanșa cu o nouă croazieră în Copenhaga, Tallin, Sankt Petersburg și Stockholm. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe această dată, Mirela Stelea a vizitat Odessa și Istanbul, bucurându-se de toate facilitățile oferite de luxosul vas, de preparate culinare sofisticate, un centru spa de cinci stele, inclusiv de un majordom personal. Designerul a jucat chiar și la cazinou, unde a avut norocul să căștige 1.500 de dolari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA “Este pentru a doua oară când călătoresc pe un vas de croazieră. Prima dată am fost anul trecut, în Emiratele Arabe Unite. Atunci am realizat pe vas și o ședință foto pentru colecția mea Cruise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA De data aceasta, călătoria a fost doar pentru relaxare”, a declarat Mirela. R.E

 

blank
blank