Test negativ la COVID-19 pentru Mirela Rădoi, selecționerul echipei naționale. Acesta va putea fi pe bancă la partida cu Macedonia de Nord dacă va primi încă un rezultat care să confirme că nu mai este infectat.

Mirela Rădoi, test negativ COVID

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a anunțat, joi, că primul test la COVID-19 a fost negativ în cazul lui Mirel Rădoi. Oficialul de la Casa Fotbalului a explicat și ce trebuie să se întâmple pentru ca selecționerul să revină alături de “tricolori”.

“Primul test e negativ, dar trebuie sa fie confirmat de cel de-al doilea”, a declarat Mihai Stoichiță, la Pro X.

Mirel Rădoi a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 15 martie. Pentru a fi pe bancă la partida cu Macedonia de Nord, are nevoie de două teste negative.

Mirel Rădoi, testat pozitiv la COVID-19 pe 15 martie
Mirel Rădoi s-a testat pentru COVID-19 pe 15 martie, iar rezultatul a fost pozitiv. La momentul respectiv, selecționerul echipei naționale a anunțat că este asimptomatic. A transmis, totuși, că speră să fie alături de elevii săi la debutul în preliminariile CM 2022.

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

Programul primelor meciuri ale României în preliminariile CM 2022
25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00