Showbiz, Stiri

Mirela Boureanu Vaida a aflat sexul bebelusului!

Mirela Boureanu Vaida este in al noualea cer de cand a aflat ca va deveni mamica. De curand, prezentatoarea TV a aflat si sexul bebelusului.
Mirela-Boureanu-Vaida-a-aflat-sexul-bebelusului--Prezentatoarea-TV-este-in-culmea-fericirii-

se pregateste intens pentru rolul de mamica. Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a aflat, de curand, sexul copilului.

Astfel, peste cateva luni, realizatoarea TV va aduce pe lume o fetita.
“Era singurul lucru pe care mi-l doream foarte mult si pentru care pot spune ca eram pregatita de ceva vreme. Vestea a venit pe neasteptate, mai ales ca cei din jurul meu, vazandu-mi programul foarte incarcat si agitatia de care am parte zi de zi, nu credeau ca se va intampla prea curand. Iata insa ca, daca Dumnezeu are planuri cu tine, stie cum sa le aranjeze pe toate. Totul s-a intamplat spontan, natural si, asa cum se spune, cand ne asteptam mai putin. Sigur ca suntem foarte emotionati, ca ne temem oarecum, neavand alaturi bunicii ( atat parintii mei, care sunt la Iasi, cat si socrii, de la Cluj sunt inca in activitate), dar suntem totodata convinsi ca viata ne va calauzi sa luam cele mai bune decizii in prinvinta copilului nostru.

Ca orice om precaut, m-am ferit sa fac public acest moment din viata mea, pana am trecut de o perioada pe care multi o numesc critica. In urma cu putin timp, am mai primit o veste care ne-a bucurat enorm si care ne-a mutat un pic atentia catre culoarea camerei bebelusului, a hainutelor, a jucariilor, dar si catre alegerea unui nume, despre care nu stiam ca poate fi atat de complicat. Asta pentru ca ni s-a spus aproape sigur ca vom avea o fetita”, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru Antena 1.