Mireasa
Sport

Mireasa Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă la brațul tatălui său. Cum a fost surprins Gigi Becali

Mireasa Maria Iordănescu (25 de ani) trăiește una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, dacă nu chiar cea mai frumoasa.

Superba prezentatoare tv și fiica lui Anghel Iordănescu și-a unit azi destinele cu Teodor Măgureanu și în fața lui Dumnezeu, după ce în toamnă au făcut cununia civilă.


Mireasa a fost condusă la altar de către tatăl său, Anghel Iordănescu. Imediat cum s-a dat jos din lumizina de lux, Maria Iordănescu a impresionat prin rochia superbă.

La nuntă este prezent și Gigi Becali (63 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB a spus inițial că este de acord să le fie naș mirilor, dar cu o singură condiție: să nu fie prezent la petrecerea propriu-zisă. ”Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spunea, anul trecut, Becali.
Mireasa Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă la brațul tatălui său
Între timp, lucrurile s-au schimbat destul de mult. Edi Iordănescu (43 de ani) a plecat cu scandal de la FCSB, plus că și mirii au căutat o altă soluție pentru a avea nașii alături de ei pe durata întregului eveniment, nu doar acasă și la biserică.

Becali a fost însă prezent la biserică, fiind îmbrăcat într-o ținută extravagantă, susține playsport.ro.
6
Miresa, Maria Iordănescu, a atras absolut toate privirile, cu rochia superbă de prințesă. Fiica fostului selecționer a ales o rochie albă cu o trenă impunătoare, care a avut nevoie de mai mulți copii pentru a putea face deplasarea.

De asemenea, buchetul de mireasă a fost unul superb, compus excluiv din trandafiri albaștri. De altfel, domnișoarele de onoare au fost și ele îmbrăcate în rochii albastre.