Monden, Stiri

Mircea Stoian, “mos libidinos si prost”

Mircea Stoian, “mos libidinos si prost”

 blankPlecarea lui Mircea Stoian de la ‘Un show pacatos”, i-a adus libertatea sa inceapa sa faca cateva declaratii usturatoare la adresa Antenei 1si despre conditiile in care acesta a lucrat atatia ani alaturi de Dan Capatos. Din pacat in pacat imaginea pe care Antena1 a creat-o jurnalistului Stoian i-a adus acestuia o pozitie cat se poate de frustranta. ”  Imaginea construita fara voia mea dar cu acordul meu tacit, care vad ca prinde acum este aceeea de mos libidinos si prost. Am fost libidinos pentru ca asa cerea personajul.”, a declarat Mircea Stoian pe pagina sa de facebook.

Pe de alta parte, un alt motiv care l-a facut pe Stoian sa paraseasca “Un show pacatos” e senzatia de plafonare la care ajunsese acesta datorita rolului jucat in emisiune alaturi de “pitipoancele mediatice”. ”O legume de televiziune” se defineste insusi Stoian.

Pe viitor Mircea Stoian nu vrea sa mai auda de scena vreunei emisiuni cu roluri pacatoase, ori de vreo invitatie a Antenei, indiferent cati “bani se pun la bataie”, a mai adaugat Mircea Stoian.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

blank