Showbiz, Stiri

Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV

Postul tv care l-a făcut vedetă, s-a lepădat de prezentator după ce acesta a postat un mesaj uluitor la adresa familiei Anghel

Solcanu

Mircea Solcanu, prezentatorul emisiunii „Poveştiri adevărate”, a fost concediat de reprezentanţii postului Acasă TV. Mircea Solcanu a primit vestea luni seara, dar mesajul oficial al postului a fost trimis către presă în urmă cu doar câteva minute.

Decizia şefilor postului tv a venit după ce, marţea trecută, Solcanu a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care îi ataca dur pe părinţii băieţelului ucis de maidanezi.

Solcanu a primit înştiinţarea luni seara şi este în depresie. Un apropiat al acestuia susţine că prezentatorul plănuieşte să se întoarcă în Constanţa.

„Acasă TV, postul care difuzeaza emisiunea “Povestiri de noapte”, prezentata de Mircea Solcanu, isi exprima oficial scuzele pentru situatia creata de moderatorul show-ului mentionat mai sus. Regretam situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook.

Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate. Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei Acasă TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate”, se arată în comunicatul trimis de Acasă TV.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea „Poveştiri de noapte de la Acasă”, a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV.

Înainte de decizia venită chiar de la şefii CME din Praga, Mircae Solcanu a fost obligat de departamentul de PR a trustului Pro să şteargă postarea. Ulterior, Solcanu a revenit cu o nouă postare în care specifica: „Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimănui si nu am avut nicio clipa intentia sa se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a inteles si imi cer iertare public pentru proasta si nefericita mea exprimare, e drept intr-un moment de furie pe fondul unor suferinte personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel, si voi toti, să-mi acceptati scuzele! Menționez ca cele scrise in mod nefericit de către mine, nu reprezintă si nu implică în niciun fel postul TV la care lucrez”.

 

blank