Showbiz, Stiri

Mircea N. Stoian si Bianca Dragusanu se cearta pe tuica si castraveti

Mircea N. Stoian a comentat la adresa Biancai Dragusanu, facand-o de ras

Mircea N. StoianJurnalistul Mircea N. Stoian, invitat la WOWbiz, a facut comentarii vis-a-vis de Bianca Dragusanu. Acum ceva vreme, tatal roscatei i-ar fi dat lui Mircea Stoian niste tuica, el a raspuns cu niste castraveti murati facut de mama jurnalistului, asa ajungand Bianca Dragusanu sa vorbeasca despre acest lucru prin presa, victimizandu-se.

Mircea N. Stoian fiind nemultumit de faptul ca Bianca nu face decat sa caute in orice putina publicitate, chiar si in tuica tatalui ei.

„Chiar m-am amuzat ca Bianca a povestit cum mi-a dat mie taica-su niste tuica. Inainte de sarbatori, ea a venit cu tatal ei si acesta mi-a adus niste tuica, iar eu i-am dat la schimb niste castraveti pusi de mama. Acum ce insemna, ca mama sa vina si sa ii spuna ca i-a dat castraveti, iar ea vorbeste nu stiu cum de mine? […] Faptul ca Bianca ma acuza ca am luat tuica de la ea, demonstreaza cat poate ea de fapt si la ce e in stare sa apeleze pentru a se victimiza. Ti-am spus ca face asta pentru ca are ceva de promovat? Uite, si-a lansat colectia de moda, am avut dreptate”, a spus Mircea N. Stoian.

blank