Showbiz, Stiri

Mircea N. Stoian este sigur că Bianca va divorţa la începutul anului viitor

Jurnalistul are şi argumente legate de această… fatalitate, zice el

nunta_bianca_dragusanu_anunt_insarcinata_0df49569a4_30523600

Bianca Dragusanu si Victor Slav se vor desparti la inceputul anului viitor, crede Mircea N. Stoian. Jurnalistul este de parere ca familia Slav se va destrama in 2014, iar motivul care va invocat de cuplu va fi: presiunea presei asupra cuplului.

Stoian are notificare primita de la avocatul Biancai Dragusanu, prin care i se interzice sa mai faca declaratii despre roscata.

„Ea vrea sa imi bage pumnul in gura pentru ca se apropie divortul. Sunt lucruri descifrate de mine din comportamentul ei, din tot ce a facut. In plus, am si niste surse. Am ajuns la concluzii si mi-am format o opinie si daca vreau, pot sa mi-o exprim”, a spus Stoian la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

„Divortul e iminent, asta e opinia mea! Vom asista la divort prin februarie, martie. Presiunea mare pe care presa o pune pe cuplul Slav. Ca sa nu il puna pe Victor intr-o lumina proasta va spune ca au consimtit sa faca acest pas. Se va marita cu o iubire mai veche, poate, nu vreau sa dezvalui. Poate cu Cristea, poate cu altcineva”, a explicat el.

blank