Showbiz, Stiri

Mircea Geoana nu isi lasa fiica pe mana oricui

Mircea Geoana are mari pretentii de la viitorul ginere

Ana MariaAna Maria (18), fiica lui Mircea Geoana, a ajuns o adevarata domnisoara frumoasa. Nu la fel de „frumos” vede acest lucru si Geoana, pe care nu o vede prea curand sau nu este inca obisnuit cu gandul de faptul ca Ana Maria o sa aiba si un iubit.

Mircea Geoana a spus ca urmeaza sa se pregateasca cu grija pentru ziua in care o sa isi intalneasca ginerele, dar si pentru nunta. Acesta a spus in gluma ca se gandeste serios la un permis port arma.

„In clipa in care fetele cresc si devin domnisoare,  avem un sentiment destul de ciudat. Pe de o parte ma bucur ca o vad atat de frumoasa, pe de alta parte am un fel de gelozie parinteasca. Nu am permis de port arma, dar ma pregatesc intens sa-mi fac rost de unul. Nu exista barbat perfect pentru fata mea! Bineinteles, dacă isi va gasi prietenul si eventual sotul care sa o faca fericita, chiar daca voi sangera cu jumatate de inima, ma voi bucura cu cealalta. Ma gandesc cu groaza la momentul in care va trebui sa o duc la altar.”, a spus Mircea Geoana. .

 

blank