Showbiz, Stiri

Mircea Badea şi Carmen Brumă, la primele probleme ale bebeluşului!

Carmen a fost nevoită să mai stea în maternitate

  Bruma (8)

Carmen Bruma a nascut joi primul ei copil, insa nici pana in ziua de astazi nu a parasit maternitatea. Baietelul a facut icter, iar vedeta asteapta acum ca micile complicatii ale bebelusului sa treaca pentru a-l putea aduce in siguranta acasa.

Badea  (13)

Mircea Badea a fost in culmea fericirii cand a aflat ca iubita sa, Carmen Bruma, a adus pe lume primul lor copil, un bebelus de 3.4 kg si 52 de cm.

Bruma (12)

Carmen a refuzat cezariana si a vrut sa nasca pe cale naturala. A stat 10 ore in travaliu si spune ca nasterea naturala a fost mai grea decat si-ar fi putut imagina si nu are de gand sa mai repete experienta.

Desi au trecut trei zile de cand a nascut, Carmen Bruma nu a parasit inca maternitatea. Bebelusul are o problema care e destul de des intalnita la nou nascuti. A facut icter, iar din aceasta cauza are nevoie sa fie tinut sub supraveghere medicala.

Carmen Bruma este recunoscuta pentru stilul ei sanatos de viata si nu a renuntat la acesta nici in timpul sarcinii. Astfel, vedeta TV a reusit sa isi mentina o silueta de invidiat, iar dorinta sa de a naste a putut sa devina realitate.