Actualitate

Mircea Badea „intră” din „gura presei” în politică

 
Mircea Badea nu rateaza nicio ocazie de a-i ironiza pe aceia care confunda indatoririle pe care le presupune o functie importanta in stat …..cu avantajele acesteia.  
mircea-badea-55903700
Dupa ce toata lumea a remarcat – si site-ul stiripesurse.ro a si consemnat – esecul premierului Victor Ponta care spera să se aleagă măcar cu o fotografie, de la Tbilisi, cu Leo Messi unde a participat la invitaţia omologului său georgian la Supercupa Europei, Mircea Badea pune sare pe rana in stilul sau inconfundabil.
 
Ponta a dorit, numai că Leo Messi, obosit dupa meci, a ignorat pe toata lumea si a trecut  pe lângă cunoscutul premier român fără să se „prindă” cine e acesta si…. ce a pierdut.
 

Ponta a intuit ca situatia va fi comentata defavorabil si ironic asa ca a întors situaţia în favoarea sa: „Recunosc! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna. Gorghiu demisia!”
Fireste ca nu s-a inselat: co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a sarit repede cu un comentariu „acid”: „..după ce iei un cartonaș roșu de la opinia publică și propriul partid, părăsești terenul, nu te legi de bare.”, a scris Alina Gorghiu

 

În meciul prezentat mai sus intră şi realizatorul emisiunii „În gura presei” care însă sare mai sus şi îşi continuă propriul meci… meciul cu Prima Doamnă, Carmen Iohannis: „vreau sa-l eclipseze pe Messi doamna Carmen Iohannis, asa cum a facut, nu demult, cu regina Spaniei!„, a scris vedeta Antenei 3 pe blogul personal.

Mircea Badea poartă un adevărat război cu prima doamna pe care o ironizează ori de câte ori are ocazia în cadrul emisiunii pe care o realizează, pe blogul personal sau pe contul de socializare.
blank
blank