Showbiz, Stiri

Mircea Badea îl atacă pe fostul lui coleg…. Oreste?!

Mircea Badea: “Un prieten cu care am trăit o viaţă a ales să se sinucidă din lumea mea”

Mircea Badea a postat astăzi, pe contul lui de Facebook un mesaj acid şi vulgar, un atac virulent la adresa unui prieten, care a ieşit practic din viaţa lui.

Mircea-Badea_08_a84f37ac87_01_7c77cad51c“Azi un prieten cu care am trăit o viaţă a ales să se sinucidă din lumea mea băşindu-se cu stropi. A făcut-o emanând nişte blestemăţii şi niste ticăloşii cu duhoare pestilenţială care m-a doborât. O să mă ridic.

Nici delirul mistic inept, de prostovan, tip Becali, nici eventuale inspiraţii de “sorginte dacică” nu pot justifica monstruozitatea gestului imund. Aşadar, oricât mă voi mai tăvăli în chinuri, dacă ai ales să te sinucizi înjunghiindu-mă, pentru mine eşti mort. Nu voi ţine slujbă. Nici doliu!”, a fost mesajul ironic al lui Mircea Badea, pe Facebook, care a stârnit nedumerire cu privire la persoana care l-a supărat atât de rău încât a primit o asemenea “săpuneală”.

646x404Cel mai probabil este vorba despre fostul lui coleg de platou, Oreste Teodorescu, un om care a ales să se retragă din viaţa agitată şi părtinitoare a lui Badea, preferând emisiuni pe teme ezoterice, religioase şi despre minunile acestei lumi.