Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Mircea Badea cere ajutor! Este ameninţat de INTERLOPI

Mircea Badea a explicat, joi seară, că a primit mai multe ameninţări de la diverşi “interlopi” şi l-a întrebat pe chestorul Pavel Abraham cam ce ar trebui să facă în acest caz, având, se pare, două variante.

mircea-badea1_75785400

“Mă ameninţă nişte interlopi şi nu ştiu ce să fac. Au fost deranjaţi de nişte comentarii pe teme sportive pe care le-am făcut eu şi ei reacţionează ca interlopii. Problema este că au două clase mai puţin ca trenul şi când scriu ceva cu “ne-am”, ei scriu cu “neam”. Şi interlopii mă ameninţă prin intermediari sau pe Facebook, că acum e totul pe online. Şi pe mine şi pe familia mea. Nu doar pe mine. Aşa fac interlopii, ameninţă şi familia.”

“Există două posibilităţi, să mă duc la instituţiile statului, cum ar fi Parchetul, să îl ia pe interlop, să îl reeduce, să înveţe să scrie, sau să vorbesc cu nişte cetăţeni din UE, din Bulgaria, care au zis că şi ei vor să păţească la fel ca mine? Şi au zis că oricând vin şi ei să păţească la fel ca mine, cu interlopii? Ce să fac?”

Abraham i-a răspuns lui Badea şi i-a explicat că trebuie să facă o sesizare la instituţiile statului, dacă este vorba într-adevăr de ameninţări reale.

“Singura soluţie este să reclamaţi. Să aşteptaţi vreo doi ani, după care vă liniştiţi. Serios acuma, trebuie să reclamaţi, nu să vă faceţi singur justiţie,” l-a sfătuit Pavel Abraham.