Life, Stiri

Miracle Drink, băutura care distruge cancerul!

Nectarul este un duşman veritabil al mai multor boli

bautura miraculoasa

Miracle Drink este o băutură consumată de chinezi de foarte mult timp, pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Ce este Miracle Drink? Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutriţionist din China i-a recomandat să o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Seto s-a vindecat de cancer! Este o băutură minune şi este atât de simplu de preparat!

Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roşie, un morcov şi un măr, toate crude. Se spală bine, se taie cubuleţe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puţină apă plată şi sucul se bea imediat.

Acest suc este perfect în următoarele afecţiuni: previne dezvoltarea celulelor canceroase, bolile de ficat, rinichi, pancreas şi poate vindeca ulcerul. Întăreşte plămânii, previne atacurile de cord şi tensiunea arterială ridicată, întăreşte sistemului imunitar. Este benefic pentru vedere, tratează ochii roşii, obosiţi şi uscaţi şi ajută la diminuarea durerilor musculare. Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, tratează constipaţia. Tratează acneea şi înfrumuseţează pielea. Elimină respiraţia urât mirositoare, datorată indigestiei sau infecţiilor în gât. Diminuează durerile de orice fel şi vindecă febra fânului (rinita alergică).

Miracle Drink nu are absolut niciun efect secundar este extrem de hrănitoare şi uşor de absorbit. ai este foarte eficientă în cazul în care vrei să pierzi în greutate. Vei observa că sistemul tău imunitar va fi îmbunătăţit după doar 2 săptămâni.

Aşadar, ce mai aştepţi? Fuga la storcător!