Showbiz, Stiri

Mirabela Dauer vorbeste pentru prima data despre cutit

Cel putin o data, troata lumea s-a intrebat cum de Mirabela Dauer nu-si arata adevarata varsta. Desi cei mai multi pun acest lucru pe seama interventiilor chirugicale, artista sustine ca nu este nici pe departe atat de operata pe cat si-ar dori.

61260196

Are 67 de ani, insa nimeni nu-i da mai mult de 50. Ce-i drept, Mirabela Dauer arata impecabil la varsta ei deoarece isi impune o stare de bine, se ingrijeste, dar si pentru ca a apelat la serviciile unui medic estetician. Pentru interventii minore, respectiv indepartarea gusei si a cearcanelor, insa solista regreta amarnic ca nu se poate mandri cu o adevarata suita de operatii estetice.

Artista a declarat in repetate randuri ca nu este absolut deloc impotriva operatiilor estetice si ca, dupa ea, si-ar face luna cate una, pana cand sa ajunga la imaginea dorita. Din pacate, insa, are o mare temere pentru anestezie, asa ca amana la infinit operatiile pe care vrea sa si le faca. Pentru prima data, Mirabela dauer a vorbit pe sleau despre chirurgia estetica, pentru CANCAN.ro, un subiect considerat tabu de multe persoane publice:

“Daca nu mi-ar fi frica, as face in fiecare luna cate o operatie. De anestezie imi e frica, nu de altceva. Am eu un fix. M-as face tot ce exista. Unde ma uit in oglinda si nu imi place ceva aia mi-as face”, a declarat Dauer, pentru CANCAN.ro.

Cu toate ca nu mai este la varsta la care sa-si permita sa-si expuna pielea la razele soarelui fara crema de protectie, Mirabela nu se teme de nimic. De curand, s-a intors din vacanta cu o piele aramie si este mandra de faptul ca a putut sta la soare fara sa aiba vreo problema: “Am venit din vacanta zilele trecute. Nu ma dau cu nicio crema, dar stau moderat. De dimineata pana in 11.30, 12, dupa care mai stau dupa-amiaza. Si la noi, la mare, stau cam o luna la plaja, dar stau. Ascult muzica, citesc, asa de bine este la mare. Imi place sa socializez cu oamenii de pe plaja. Aceasta meserie de asta am facut-o, ca sa socializez cu oamenii”, a declarat cantareata.