Featured, Showbiz

Mirabela Dauer, trădată de cei mai buni prieteni: «Lume multă, oameni puțini»

Cântăreața Mirabela Dauer a explicat, în cadrul unei emisiuni, modul în care au decurs unele relații de prietenie pe care le-a avut de-a lungul timpului, declarând că a fost dezamagită, în repetate rânduri, de comportamentul așa-zișilor „cei mai buni prieteni”, care i-au fost alături doar în momentele în care au putut sa beneficieze de pe urma relației pe care o aveau cu artista.

Invitată la emisiunea „Star Chef”, difuzată de Antena Stars, Mirabela a mărturisit că experiențele neplăcute pe care le-a trăit de-a lungul timpului, în ceea ce privește relațiile de prietenie pe care le-a avut, au făcut-o să-și piardă încrederea în oameni, deși artista a declarat că simte nevoia să se înconjoare cu aceștia, neavând o familie numeroasă. Cântăreața a explicat că a avut parte de tot felul de prieteni falși, care doreau doar să profite de imaginea și de numele său, care rezonează în industria muzicală din România, pentru a-și crea, la rândul lor, relații în showbiz. Din păcate, aceste persoane nu au fost puține, Mirabela ajungând chiar să renunțe să mai aibă încrede în oameni, la modul general, din cauza decepțiilor prin care a trecut.

„Cred că m-am învăţat minte…Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, «oameni». Bine, nu mai zic «oameni» pentru că…Lume multă, oameni puțini”, a declarat cântăreața. Întrebată de Oana Radu, prezentatoarea emisiunii „Star Chef”, dacă acești prieteni i-au fost alături pentru beneficii materiale, Mirabela a explicat faptul că din punctul ei de vedere, persoanele în cauză urmăreau alte interese. „Pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani… Poate, la un moment dat, şi de bani. N-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. (..) Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei”, a mai adăugtat artista.