Showbiz, Stiri

Mirabela Dauer a fost jefuita!

A mers la banca sa scoata niste bani, dar ceea ce a aflat a adus-o in pragul isteriei. Astfel, Mirabela Dauer a descoperit ca toate conturile sale sunt goale. Intre timp, si menajera pe care o avea de mai bine de opt ani a disparut fara sa zica nimic.

61445550

Mirabela Dauer trece prin momente extrem de dificile, dupa ce a descoperit ca a ramas falita. In urma cu cateva zile, femeia a mers la bancomat pentru a scoate bani, asa ca a ramas cu gura cascata atunci cand a a constat ca fondurile sunt insuficiente. A mers imediat la giseu si a cerut un extras de cont. Astfel, cantareata a aflat ca cineva scosese cateva zile la rand sume de bani cu ajutorul cardului, pana a goleasca tot contul. Disperata, Mirabela Dauer a sperat sa fie o greseala a banii, insa, dupa ce situatia s-a lamurit, ea a inteles ca cineva chiar i-a folosit cardul.

Ajunsa acasa, aretista a facut inca o descoperire socanta. Menajera care ii lucra in casa de mai bine opt ani a disparut cu desavarsire, iar de atunci este de negasit.

Desi nu are nicio dovada, solista este convinsa ca femeia de serviciu a jefuit-o:

“Mirabela este socata, nu ii vine sa creada ca trece printr-o asemenea situatie. A avut mare incredere in femeia pe care o avea in casa. Ea pleca in turnee si o lasa pe aceasta doamna sa aiba grija de tot. O trata ca pe un membru al familiei ei. I-a dat mesaje, a amenintat-o ca o da pe mana politiei, insa niciun semn pana acum. In urma cu cativa ani, Mirabelei i-au disparut bijuterii de aproximativ jumatate de miliard de lei vechi. Atunci insa, ea avea casa in constructie, asa ca a fost convinsa ca muncitorii i-au umblat in lucruri.

A facut scandal, dar oamenii spuneau ca nu au pus mana pe nimic si ca nici nu au intrat in camera. Dupa cateva saptamani, scandalul s-a stins, iar Mirabela a lasat lucrurile asa, constienta fiind ca nu mai poate recupera nimic”, a declarat un apropiat al acesteia.