Showbiz, Stiri

Mirabela Dauer batuta cu cureaua de tatal ei

Adolescenta fiind, Mirabela Dauer a incasat o bataie cu cureaua de la tatal ei, a ajuns prea tarziu acasa

Mirabela DauerMirabela Dauer a avut succes in lumea artistica inca de mica, de atunci fiindu-i recunoscut talentul. Ca sa ajunga insa, sa aiba o cariera, Mirabela a avut nevoie si de o educatie pe masura. O intamplare din viata ei a facut-o, probabil sa se gandeasca mai bine la disciplina dupa ce a ajuns intr-o seara mai tarziu decat trebuia acasa, asa ca a incasat o bataie cu cureaua de la tatal ei.

 

Mirabela a povestit ca in loc sa ajunga acasa la 10 seara, a ajuns la 4 dimineata de la o petrecere a unei colege de clasa, loc unde si-a cunoscut si primul sot.

 

„A fost prima oara in viata mea cand, in loc sa vin acasa la 10, am venit la 4 dimineata. Am stat la chef. Era ziua unei colege de scoala. Parintii colegei mele au vorbit cu parintii mei sa ma lase la chef, cum era pe atunci. Si m-au lasat, cu conditia sa vin pana la ora 10 seara. Petrecerea a inceput la 8. Cum sa stau pana la 10? Atunci am baut pentru prima oara. Au facut ei un fel de punch dulce, am baut un paharel si m-am indragostit de primul meu sot. Era mai mare cu 3-4 ani ca mine. A venit cu iubita acolo, dar a plecat cu mine, la 4 dimineata. Maica mea ma astepta in capul scarilor si mi-a spus: „Maine dimineata iei bagaju’ si pleci la sor-ta, ca te omoara taica-tu’.” Dar unde sa ma duc la ora aia? De nebuna pe strazi?! Aveam 16 ani. Am intrat in casa si stiu ca m-am trezit putin zebra. M-a batut tata cu cureaua. Prima bataie pe care am primit-o si ultima.”,a povestit Mirabela. .

 

blank