Showbiz, Stiri

Minte! Delia are memoria scurtă rău de tot!

Uite ce intervenţie estetică şi-a făcut, deşi spune că niciodată nu s-ar opera

61421856

„Nu cred ca imi voi face vreodata operatii estetice. Eu asociez operatia cu boala si nu imi place deloc sa fiu bolnava. Ma simt bine in pielea mea, insa stiu ca nu arat perfect. As vrea sa mai schimb unele lucruri la mine, insa incerc sa o fac prin alte metode, nu cu ajutorul medicilor esteticieni”, a declarat Delia, in urma cu doar trei zile, pentru presa mondenă.

delia-matache-in-ipostaze-sexy-pe-facebook-foto_3_size1-650x457

Ei, bine, istoria o contrazice flagrant si putini sunt cei care isi mai amintesc ca solista chiar a facut o operatie estetica, in anul 2003. La vremea respectiva, cand canta cu Nick, in trupa N&D, era o femeie silfida, fara forme, care isi dorea sa devina voluptuoasa.

DELIA MATACHE-FANE

Zis si facut, iar in urma cu zece ani a apelat la maiestria chirurgului esthetician, pentru un implant cu silicon, operatie pe care a si recunoscut-o in emisiunea lui Teo, de la Pro Tv.

61422835

Mai mult chiar, mandra de noul ei bust, cantareata chiar a facut cateva pictoriale ceva mai indraznete, in care si-a expus sanii siliconati. Timpul a trecut, n-a mai vorbit nimeni despre operatia la sani a Deliei, pana in anul 2010 sau 2011, cand solista a fost intrebat de moderatorul unei emisiuni.

61422839

Atunci, Delia s-a cam fastacit, a spus ca a scos implanturile, iar in secunda urmatoare a trecut la un alt subiect de discutie, semn ca intrebarea nu a coafat-o.

20_Delia_30cb579411

Numai ca, surpriza! Bustul Deliei este, in continuare, unul generos, dupa cum se poate lesne vedea in fotografiile artistei, in costum de baie. Oare sanii voluptuosi sunt tot rezultatul implanturilor sau rezultatul celor cateva kilograme bune in plus pe care Delia le-a acumulat, fata de acum zece ani? 

61422837

blank