Monden

MINODORA iese la atac MAXIM si o acuza pe Ioana Tufar

MINODORA iese la atac MAXIM si o acuza pe Ioana Tufar

blank

Toata lumea a ajuns sa inteleaga cine este Ioana Tufar si ce ii poate pielea. Ioana este cunoscuta ca fiica Andei Calugareanu si femeia care a ajuns sa isi acuze parintii si dupa ce acestia au murit. A fost taxata scump de Minodora si o acuza ca nu este in stare sa aibe grija de propia persoana.

 Multe persoane, fara sa fie obligate in vreun fel, au ajuns sa o ajute pe Ioana Tufar sa iasa din conul de umbra in care se afla. Au incercat sa o faca sa slabeasca, sa isi refaca dantura nespalata, sa-si refaca viata si sa se puna pe picioare. In schimb Ioana ajunge pe la televizor, pe tot felul de canapele, sa isi acuze parintii decedati si sa faca lumea sa ii se faca mila de ea. Acum toti vor ca aceasta sa isi faca curat si in casa, situatie care tine de sanatatea si bunul simt al fiecaruia. 

Minodora nu a stat pe ganduri si a pus-o la punct pe Ioana : „Din ce o simt eu pe Ioana Tufaru, zice ca tine si face ca ea. Poate sa joace teatru foarte exact pentru ca vine dintr-o familie de actori. Cand apari in chiloti si sutien iti trebuie caracter? Nu am incredere in Ioana nicio secunda. E o puturoasa. Lumea o sa trimita lucruri pentru casa ei, si-o face boboc, dar in trei luni vomiti acolo. Ea ar putea sa munceasca pe 8 milioane, dar nu vrea decat sa fumeze un pachet jumate pe zi”, a rabufnit Minodora.

 

blank