International

Ministrul al Sănătăţii dintr-o țară UE: „Sexul zgomotos”, benefic pentru societate

Ministrul Sănătăţii din Suedia, Gabriel Wikstrom, a postat pe Twitter o apreciere devenită virală. De la înâlțimea reputației sale profesionale s-a străduit să explice de ce „oamenii ar trebui să aibă parte de atât de mult sex pe cât îşi doresc „.

Concluzia domnului Wikstrom ar fi că „sexul sălbatic”, cu sunete care ar putea deranja vecinii, ar fi extrem de benefic. Pentru cei care ar putea să nu fie convinși, oficialul suedez a întărit: graţie beneficiilor individuale ale actului sexual, această activitate este benefică pentru întreaga societate. Cum? Poate, antrenându-i și pe alții, prin auz, să purceadă  în propriul domiciliu, să urmeze exemplul zgomotoșilor.

Atitudinea ministrului a fost un răspuns dat unui utilizator al Twitter, care i-a scris, vizibil deranjat de viaţa sexuală activă a vecinilor: „Vecinii mei fac, din nou, sex zgomotos. Eşti singura mea speranţă: poţi interzice exerciţiile indecente după ora 10.00 p.m.?”

Utilizatorii reţelei de socializare au fost surprinşi de răspunsul ministrului: „Mă bucur pentru ei. E bine pentru bunăstarea lor şi, astfel, pentru sănătatea pubică, de asemenea.”

Suedia este o țară în care rezidenţiilor suedezi le sunt interzise activităţile zgomotoase, precum datul cu aspiratorul sau zugrăvitul, după ora 10 p.m.

blank