Showbiz, Stiri

Minciuni şi jurăminte! Anda Adam spune răspicat că nu a avut relaţii intime cu Marc

Italianul spune că nu are de ce minţi şi că da, a avut relaţii cu Anda

media_138268254721888700

Anda Adam a tinut sa intervina si sa spuna si parerea ei cu privire la relatia pe care se presupune ca ar fi avut-o cu italianul Marco Pisani.

Acesta a facut declaratii despre ceea ce a fost intre ei care nu o puneau intr-o lumina buna fapt ce a determinat-o pe artista sa ia atitudine.

„Voi lamuri problema in instanta. Nu am intretinut relatii intime cu Pisani. De acest subiect se vor ocupa avocatii nostri in instanta. Nu ma consider vinovata de niste discutii pe care le am cu cineva. incepand de maine, exista oameni care se vor ocupa de acest subiect. Sustin cu tarie si cu inima pe inima ca nu au existat relatii intime intre mine si acest om. Mi se pare normal sa-mi apar imaginea si demnitatea, pe care afirmatiile acestui om mi le-au stricat. Am o relatie deschisa cu Catalin. O sa incerc sa merg mai departe si sa ma apar. O relatie amoroasa si de iubire nu inseamna niste mesaje pe WhatsApp din cand in cand. Pe viitor, o sa fiu mai atenta cu ce fel de oameni vorbesc sau fac o gluma”, a spus Anda Adam la Antena 1.

La Pro Tv a venit omul de afaceri vizat de cântăreaţă, care spune că pe el nu-l interesează publicitatea şi că nu mai vrea să apară la televizor. Dar a vrut să explice o dată pentru totdeauna că el nu a avut interes să mintă în legătură cu relaţia pe care a avut-o cu Anda Adam. „Nu înţeleg de ce a vorbit aşa despre mine şi de ce a minţit!”, a spus Marco, în emisiunea „La Măruţă”. Ca să-şi susţină afirmaţiile, italianul a pus la dispoziţie mesajele primite de la Anda în perioada când erau iubiţi. Anda era la Premiile muzicale de la Sibiu şi îi explica lui Marco, prin sms, că va apărea alături de Cătălin Botezatu şi că se va vehicula că sunt împreună, dar că nimic nu e adevărat… (G.I.)

blank