fosta Miss
Actualitate, Featured

Milionarul Adrian Petru Luca, acuzat că a amenințat-o cu moartea pe fosta Miss Europe 2018. „Te omor direct! Te găsesc și te omor!””

Fosta Miss Supranational Europe 2018, Andreea Coman, a solicitat, în două rânduri, emiterea unor ordine de protecție pe numele multimilionarului arădean Adrian Petru Luca, după ce omul de afaceri ar fi amenințat-o cu moartea. Acesta ar fi avut o legătură extraconjugală cu fotomodelul, iar după ce femeia a decis să rupă legătura amoroasă, i-ar fi trimis mesaje în care îi lăsa de înțeles că a angajat un asasin. În același timp, Andreea Coman ar fi primit, pe telefonul mobil, fotografii din care reieșea că este urmărită.

Milionarul Adrian Petru Luca, acuzat că a amenințat-o cu moartea pe fosta Miss Europe 2018. „Te omor direct! Te găsesc și te omor!

Devenită cunoscută publicului larg după ce, în 2018, a fost desemnată drept cea mai frumoasă femeie din Europa, Andreea Coman s-a implicat, în același an, într-o relație cu omul de afaceri Adrian Petru Luca, un dezvoltator imobiliar de succes, considerat unul dintre cei mai bogați oameni din vestul țării.


Cu toate că relația nu a fost foarte lungă, timpul petrecut împreună a fost suficient ca Luca să-i cumpere tinerei femei un apartament în valoare de 800.000 de euro, să-i cumpere mobilă de 300.000 de euro, să-i cumpere un autoturism de teren, s-o ducă în câteva vacanțe exotice costisitoare și să-i doneze sume mari pentru a-i asigura o viață de lux.

După despărțire, care a fost inițiată de Andreea Coman, milionarul s-a considerat victima unei escrocherii sentimentale și i-a intentat fostei sale amante în jur de 20 de procese, pentru înșelăciune, îmbogățire injustă, șantaj, dar i-a făcut și o plângere pentru tentativă de omor calificat. Adrian Petru Luca a spus anchetatorilor că, deoarece la începutul lunii septembrie începuse să se simtă rău, și-a făcut un set de analize iar în sângeele său a fost găsit mercur.

În paralel cu avalanșa de reclamații depuse de afaceristul din Arad, Andreea Coman a formulat, la rândul ei, două cereri pentru emiterea unor ordine de protecție, după ce s-a simțit amenințată de fostul ei iubit.

Milionarul Adrian Petru Luca, acuzat că a amenințat-o cu moartea pe fosta Miss Europe 2018. „Te omor direct! Te găsesc și te omor!

Afaceristul a urmărit-o pe Andreea Coman

Dacă fosta Miss Europe a renunțat la judecată într-una dintre cele două procese, pe rolul instanței se judecă, încă, un dosar înregistrat în iunie 2020, în care Andreea Coman s-a plâns de faptul că Adrian Petru Luca, pe fondul geloziei, o amenință cu moartea și cu bătaia, o urmărește și o jignește.

În acest sens, potrivit referatului de ședință, Andreea Coman a arătat magistraților că, în data de 10 iunie 2020 Luca i-a transmis mai multe mesaje de amenințare. „O să te găsesc oricum și te joc în picioare ” , ” Aflu eu cu cine ești acum și o să vezi tu atunci ”, i-ar fi scris omul de afaceri.

Totodată, spun magistrații, milionarul și-a amenințat fosta amantă și cu moartea. În acest sens, au existat mesaje în care bărbatul i-ar fi transmis că a angajat un asasin, dar i-ar fi transmis și faptul că intenționează să-i ia viața cu mâna lui.

„Din cuprinsul mesajelor trimise de pârât reclamantei în perioada februarie -august 2019, instanța reține că acesta s-a manifestat și anterior violent verbal și psihologic față de reclamantă , amenințând-o pe aceasta cu moartea ( ” nu te-a omorât încă ? ” ” avea ordin să te omoare”, ”te omor direct”, ”te găsesc și te omor ” ), tot din pricina geloziei. În aceeași perioadă , pârâtul i-a transmis mai multe imagini reclamantei în care aceasta era surprinsă în incinta unor magazine alături de alte persoane, alături de mesajul ”te recunoști? ” iar la întrebarea pârâtei cine a efectuat acele fotografii, reclamantul a răspuns ” prieteni ” , respectiv ” ai dat de dracu cu mine ”, se mai arată în referatul consemnat de grefier.

Luca este unul dintre cei mai bogați români
Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta a câștigat sume mari după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat noua milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului.

În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timisoara-Arad. În prima fază, pentru ultimele tranzacții, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despagubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Adrian Petru Luca s-a însurat în anul 2009 cu Ana. Multimilionarul a ales să organizeze nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați. Nuntaștii au fost aduși cu un avion închiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere pornește de la 600 de euro, dar poate ajunge până la 3.000 de euro.

blank