International, Stiri

Miley Cyrus si-a socat fanii

Primul concert din turneul Bangerz de la reluarea acestuia a fost plin de momente penibile, in care Miley nu a facut decat sa isi dezamageasca fanii.

Potrivit Daily Mail, artista, care a revenit pe scena turneului Bangerz dupa ce sanatatea i-a fost pusa in pericol datorita unei alergii la antibiotice, a fost intr-o forma de zile mari, insa discursul sau nu a fost tocmai potrivit.

Un participant la concert a declarat pentru Daily Mail ca la diferenta de 10 minute de la inceperea concertului, Miley a inceput sa-si atinga partile intime si sa-si roage fanii gay sa isi sarute partenerii de acelasi sex, pentru a aparea pe ecranele imense ale spectacolului.

Unii dintre admiratorii sai au fost atat de dezgustati de atitudinea cantaretei incat au parasit arena londoneza. La un moment dat, cantareata a trebuit sa primeasca ajutor din partea unui membru al staff-ului sau, dupa ce unul dintre costumele sale s-a desfacut.

Printre outfit-urile spectaculoase pe care Miley le-a purtat, s-a numarat si un costum cu imprimeu in forma de dolari cu profilul sau in locul celor al presedintilor americani. Cunoscuta pentru consumul de marijuana, se pare ca artista nu a putut lasa in afara concertului acest viciu si a tinut un discurs in favoarea legalizarii acesteia. “Marijuana nu a omorat pe nimeni, stiti asta nu?”.

In timp ce unii dintre admiratorii sai au parasit concertul, altii sunt convinsi ca acesta a fost unul dintre cele mai bune evenimente la care au participat.

Lily Allen este una dintre artistele care au zburat din New York pentru a participa la concertul de revenire a lui Miley , din Londra.

Cantareata a scris pe contul sau de Twitter: “Acesta a fost cel mai tare lucru pe care l-am vazut.”

Pentru a ajunge la concert,unii artisti opteaza pentru metroul londonez, insanu este cazul lui Miley, care a vrut ca acest traseu sa fie unul prin de aventura, asa ca a inchiriat o barca pentru ea si echipa sa.