International, Stiri

Miley Cyrus s-a dezbrăcat goală-goluţă, în clipul pentru „Wrecking Ball”

Miley Cyrus s-a dezbrăcat goală-goluţă, în clipul pentru „Wrecking Ball”

Miley goalaMiley Cyrus se dezbraca de tot in cel mai recent videoclip al ei, „Wrecking Ball”. Cantareata ne arata doua fete ale sale – de la cea plina de furie, care darama totul in jurul ei, pana la cea trista, care plange in primele cadre ale clipului.

miley wrecking ballEvident, ideea videoclipului urmareste titlul piesei, cu o bila folosita pentru daramat cladiri, peste care sta Miley, complet goala. Cadrele alterneaza cu ea intr-un costum alb format doar din top si boxeri, cu un ciocan in mana. Avem parte si de cealalta latura a cantaretei, vulnerabila si trista, cand plange, aratand cu totul alte emotii decat pana acum.

„Wrecking Ball” este cel de-al doilea single de pe noul album al cantaretei – „Bangerz”. Balada e o schimbare de stil fata de prima piese pe care ne-a oferit-o, „We Can’t Stop”, un track ce a devenit imnul petrecerilor. Piesa a starnit cateva controverse din cauza versurilor, insa asta nu a impiedicat-o sa urce foarte repede in topul Billboard, iar nici acest al doilea single nu o duce deloc rau, clasandu-se pe locul 14 in Hot 100.

„Bangerz” va fi lansat in aceasta toamna si marcheaza nu doar maturizarea cantaretei ci si o schimbare de stil. Miley Cyrus se indreapta spre un public mai matur, in zona de urban si rap, ocazie cu care tanara cantareata se ddetaseaza de imaginea Hannah Montana, asa cum a declarat intr-un interviu pentru Billboard.

 

 

blank