International, Stiri

Miley Cyrus s-a cuplat cu cel mai hot actor din Twilight?

Cei doi au fost surprinşi împreună, venind din Caraibe

miley

Nimeni nu se astepta sa ii vada impreuna, mai ales dupa ce Miley a sustinut sus si tare in cele mai recente interviuri ca se simte foarte bine pe cont propriu si ca nu isi doreste o noua relatie.

Cele mai noi ipostaze in care au fost surprinsi cei doi contrazic insa afirmatiile fostei vedete Disney si demonstreaza ca Cyrus ar putea forma un cuplu cu unul dintre cei mai hot actori ai momentului. Dupa Nick Jonas si Liam Hemsworth, paparazzii au surprins-o pe tanara coborand dintr-un avion particular alaturi de Kellan Lutz, starul din Twilight si Hercules.

miley relatie

Potrivit jurnalistilor, cei doi au coborat impreuna dintr-un avion inchiriat special si ca aeronava venea din Caraibe, detalii care dau de inteles ca cei doi au fost sa se relaxeze intr-o locatie exotica.

miley-cyrus

Cei care sustin insa ca Miley si Kellan sunt doar prieteni spun ca presupusa escapada nu a fost organizata in scopuri amoroase si au un argument suprem contra relatiei: faptul ca alaturi de Miley era si cel mai bun prieten al ei, Cheyne Thomas.

Oficial nu exista nicio confirmare a legaturii pasionale dintre Miley si Kellan, insa trebuie sa recunoastem ca daca aceasta ar veni pana la urma, Miley s-ar putea mandri cu inca un iubit super hot.

blank