Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus s-a transformat in cea mai extravaganta tanara de la Hollywood. Stiind ca este celebra si ca popularitatea ii aduce o multie de beneficii, fosta vedeta Disney a inceput sa le intepe pe alte colege de breasla.

miley-cyrus-i-a-declarat-razboi-cum-a-atacat-o-pe-una-dintre-cele-mai-sexy-vedete-ale-momentului_size2

La un moment dat a promis ca va aparea mai imbracata si ca se va concentra asupra albumului acustic, turneului si vietii ei profesionale. Dar cum lupul isi schimba parul, dar naravul ba, asa si Miley Cyrus.

Ii plac pozele scandaloase si nu se sfieste sa publice tot felul de instantanee controversate pe retelele de socializare. In plus, isi exploteaza la maximum libertatea de exprimare si isi da cu parerea de fiecare data cand are ocazia despre cele mai cool personalitati, evenimente sau obiecte.

Astfel, in urma cu putin timp, Miley si-a manifestat sarcasmul si ironia fata de una dintre cele mai sexy si solicitate vedete pentru pictorialele hot: Gigi Hadid. Considerand-o, probabil, prea feminina, Cyrus a luat-o peste picior si a publicat pe contul ei de Instagram o imagine in care sustine ca o imita, scriind “Incerc sa fiu la fel de draguta ca uan din surorile Hadid”.